znam-da-mozemo-cipelica-stiklica-improvisation-00003

Trebala bih uskoro da krenem, šta da obučem? Suviše je toplo za farmerke, a letnje stvari nemam kod sebe. Hm… da vidimo šta mama ima u ormanu. Ova haljina bi skroz mogla da prođe ali je suviše šljampava. Hej, pa ovaj kaiš bi se lepo uklopio još samo da mi brat dozvoli da ga pozajmim (čitaj: isavijam na milion delova). Sreća moja da je, kako kažu, slab na mene. Hi hi… Pet minuta kasnije i ja sam spremna. Izgleda da su improvizovani outfiti postali česta pojava kada boravim kod roditelja.

znam-da-mozemo-cipelica-stiklica-improvisation-00010znam-da-mozemo-cipelica-stiklica-improvisation-00001znam-da-mozemo-cipelica-stiklica-improvisation-00008znam-da-mozemo-cipelica-stiklica-improvisation-00005znam-da-mozemo-cipelica-stiklica-improvisation-00004znam-da-mozemo-cipelica-stiklica-improvisation-00007znam-da-mozemo-cipelica-stiklica-improvisation-00002znam-da-mozemo-cipelica-stiklica-improvisation-00006znam-da-mozemo-cipelica-stiklica-improvisation-00009

Haljina (dress): Zara, kaiš (belt): C&A, patike (sneakers): Nike, torbica (purse): Jellyfish art, marama (scarf): no name.

Ph. Milan Milićev

Author

Thank you so much for reading! Tell me what you think in the comment section bellow.

5 Comments

  1. Da li je kais od brata ili haljina od mame totalno je nebitno, ovakve kombinacije obozavam i super je ova haljina 🙂

  2. Pa ako mamam ima ovakvu haljinu onda je stvarno prava stylish dama 🙂
    Odličan post i predlog 🙂

Write A Comment