velvet-cthru-make-a-statement-cipelica-stiklica-03

Bilo da samo volite da pratite trendove ili ste pak od onih koji ih stvaraju, verujem da će svima ovaj foto konkurs biti podjenako zanimljiv. Dakle, C-THRU brend poziva vas da uslikate outfit u okruženju koje vas najbolje opisuje, da pokažite svoj stav noseći svoju omiljenu garderobu! Razlog više da se priključite ovoj interesantnoj kampanji jesu vredne nagrade: shopping u vrednosti od 500e, tailor made dizajnirana odeća u vrednosti od 300e i shopping u H&M-u u vrednosti od 150e. Sjajno, zar ne? Pravila za učešće je veoma lako ispratiti, potrebno je okačite outfit fotografiju na svom instagram profilu (profil mora biti otključan) koristeći #cthrumakeastatement i #cthruserbia. Igramo se do 31. oktobra kada će stručni žiri izabrati najbolje fotografije. Srećno!

velvet-cthru-make-a-statement-cipelica-stiklica-09velvet-cthru-make-a-statement-cipelica-stiklica-04velvet-cthru-make-a-statement-cipelica-stiklica-06velvet-cthru-make-a-statement-cipelica-stiklica-02velvet-cthru-make-a-statement-cipelica-stiklica-01velvet-cthru-make-a-statement-cipelica-stiklica-07velvet-cthru-make-a-statement-cipelica-stiklica-08velvet-cthru-make-a-statement-cipelica-stiklica-05

Jakna (parka): C&A, majica (shirt): no name, farmerke (jeans): F&F, cipele (shoes): Miu Miu, sat (watch): Fossil, prsten (ring): Takko, naočari (sunglasses): Delirious.

Ph. Gordana Miljević
Post je urađen u saradnji sa brandom C-THRU

Author

Thank you so much for reading! Tell me what you think in the comment section bellow.

7 Comments

 1. Odlične fotke J. Baš mi se dopadaju…posebno ova gde kao da lebdiš. Ne bih mogla uhvatiti taj trenutak 🙂

  • Jovana Bovan Reply

   Hvalaaa, nije teško, pokazaću ti foru. 😉

 2. Prelepe farke! Drago mi je sto se duboki struk vratio, nema vise smrzavanja kad sednes 🙂

  • Jovana Bovan Reply

   Draga Danijela hvala ti na komentaru! 🙂 I meni isto, a i male žene poput mene ovakve farke malko izduže. 😀

Write A Comment