3-ways-to-get-clothes-from-sponsors-cipelica-stiklica

Kada je modno blogovanje u pitanju ništa se ne može desiti preko noći. Potrebno je da se strpljivo i konstantno radi da bi se osetili neki rezultati. Već sam vam to spomenula u “Then and now” postu, ali sam tada takođe obećala i tekst na temu kako doći do sponzorisanih krpica. Pet meseci kasnije (jer mi pisanje teško pada), ključni saveti su pred vama.

1. Kvalitetan sadržaj 

Još jednom naglašavam da je potrebno vreme kako biste napravili, tačnije sakupili sadržaj na svom online kutku. Da biste se izdvojili i privukli pažnju, pružite čitaocima zanimljiv i originalan sadržaj. Kvalitetnim postovima ćete doći do fan baze, koja je najčešće presudna za saradnje sa brendovima.

2. Fan baza

Sponzorima morate dati razlog zašto da promovišu svoj brend baš na vašem blogu. Nije pravilo, ali najčešće statistika određuje početak i veličinu saradnje. Što ima logike! Za trenutak zamislite se u ulozi pr-a brenda. Verujem da biste i vi izabrali one blogove koji imaju dobru statistiku jer ćete na taj način dobiti veću promociju. Statistika je povezana sa fan bazom. Tačnije, što vas veći broj ljudi prati na društvenim mrežama, poseta na blogu će biti veća.

3. E-mail kampanja

Pre same e-mail kampanje, potražite sponzore. To ćete uraditi tako što ćete otići na druge blogove i videti koji su to npr. sajtovi sa kojima oni sarađuju. Proučite taj sajt i potražite da li već negde imaju istaknuta pravila o fashion blogger programu. Ukoliko su pravila već tu, samo ih sledite. Za brendove koji nemaju program, osmislite već spomenutu e-mail kampanju. Što bi značilo da napravite formu mail-a u kome biste se predstavili – ko ste, odakle ste, šta radite, zašto želite da sarađujete i zašto da izaberu baš vas. Zapravo, ključna stvar je da naglasite šta oni dobijaju ukoliko sarađuju sa vama! Za kraj još samo ostaje da mail pošaljete na omiljene adrese. Srećno!

Author

Thank you so much for reading! Tell me what you think in the comment section bellow.

2 Comments

 1. If unsure that the slide will fit inside the space open, grab a tape-measure
  and check before opening the machine. –[endif]–>For most people,
  appliances can be very expensive and necessary items. It
  is a fact of life that complex systems which undergo repeated,
  long-term use are bound to fail eventually.

 2. I truly love your website.. Excellent colors & theme.
  Did you build this amazing site yourself? Please reply
  back as I’m hoping to create my own personal website and would like to learn where you got this from
  or what the theme is named. Thanks!

Write A Comment