hair-care-aloxxi-srbija-cipelica-stiklica

Prošlo je dosta od poslednje beauty recenzije, a kako sam pre par nedelja dobila priliku da testiram Aloxxi proizvode, imam razlog više da napišem novi post na temu lepote. Aloxxi je američki brend koji je skoro stigao u Srbiju. Bavi se proizvodnjom profesionalnih farbi za kosu i proizvodima za stilizovanje i negu, a osnovan je od strane čoveka koji poseduje popularnu kompaniju OPI.

Prvi i svakako najpozitivniji utisak ostavila je informacija da su svi proizvodi bazirani na biljnoj osnovi. Zbog svoje teksture imaju lagani, neutralni, nenametlj a opet prijatan miris. Ne znam koliko je vama ova informacija bitna ali za mene, koja imam problema sa alergijama, je ogroman plus kada  miris određenog preparata ne izaziva kijanje.

Moja kosa nije nikada farbana, tanka je i prirodno ravna. Mogu reći da nije mnogo zahtevna, osim što se pri temenu brzo masti pa je često perem. Dodala bih činjenicu da je u Zrenjaninu voda već godinama zagađena pa nisam baš merodavna kada su recenzije o šamponima u pitanju. Aloxxi šampon za volumen i jačanje kose koristila sam u kombinaciji sa keratin tretmanom. Nisu uspeli da produže period čistoće temena ali su kosi dali volumen koji pre toga nije imala.

Serum za volumen i elastičnost i serum za potpuni oporavak kose koristila sam naizmenično. Dopadaju mi se jer kosi daju nežnost i mekoću.

Gel za ispravljanje i visok sjaj kose kod mene baš i nema velikog efekta, jer kao što sam već napisala prirodno je baš, baš ravna. Iako je ovaj proizvod u vidu gela iznenadilo mi je to da ne slepljuje kosu i zaista joj daje sjaj.

Sprej za teksturu sam samo jednom koristila i sasvim fino je držao lokne na svom mestu.

Proizvod koje me je totalno oduševio i koji je Batiste Blush skinuo sa vrha dosadašnji liste je šampon za suvo pranje kose. Čisti kosu toliko dobro da se čak i narednog dana može odgoditi pranje. Pretpostavljam da je takav jer ne sadrži talk, poput drugih suvih šampona, već je napravljen od gline, pirinča i svilenog praha. Nanosi se u malim količinama, pa verujem da će mi pakovanje od 185 ml trajati dugo.

S obzirom na to da nisam znala šta da očekujem od Aloxxi proizvoda, mogu vam reći da je moj celokupan utisak veoma pozitivan. Ukoliko odlučite da ih probate možete ih kupiti u Prima apotekama, u salonima koji poseduju sertifikate i u Aloxxi centru lepote.

Author

Thank you so much for reading! Tell me what you think in the comment section bellow.

3 Comments

Write A Comment