face-care-gerovital-derma-plus-cipelica-stiklica-01

Nakon dve nedelje testiranja nove Gerovital linije Derma+, vreme je da vam prenesem svoje utiske.

Iz Face care: day cream posta saznali ste da mi je koža lica suva i osetljiva, i da mi iz tog razloga krema iz Plant kolekcije nije baš najbolje legla. Međutim, sa Derma+ linijom je potuno druga priča. Verovatno zato što su ovi proizvodi namenjeni osetljivoj koži, a pri tom su antialergijski i bez parabena.

Gel za umivanje (godine: 16+) mi je definitivno favorit. Struktura mu je vodenkasta, lagan je i predivno miriše. Lako se ispira i odlično čisti kožu. Namenjen je svim tipovima kože. Cena bočice od 200ml iznosi 1200 dinara.

Maska (20+) potpuno neutralonog mirisa, namenjena je osetljivoj i dehidriranoj koži lica. Fino je umiruje i neguje. Za 50ml potrebno je izdvojiti 1450 dinara.

Aktivna hidratatna krema (20+) je takođe namenjena suvoj i dehidriranoj koži. Sadrži ureu, što mojoj koži posebno prija. Miris kreme je drugačiji. Nije jak, nije ni napadan ali ne mogu da ga opišem, niti da dokučim šta u njemu dominira. Ono što baš volim kod ove kreme je osećaj da je koža non-stop zaštićena. Pri umivanju, narednog dana, oseti se da krema i dalje tu. To sam vam već spomenula u postu o dnevnim kremama. Mada, moram priznati da sam tako nešto primetila samo kod Gerovital proizvoda. Cena hidratantne kreme je nešto jača, pa je za 50ml potrebno 2050 dinara.

face-care-gerovital-derma-plus-cipelica-stiklica-02

Author

Thank you so much for reading! Tell me what you think in the comment section bellow.

Write A Comment