shopping-in-szeged-12-cipelica-stiklica

Jedan mali ali bitan update na temu kupovine u Segedinu. Od 1. aprila, po zakonu, prodavnice u Mađarskoj neće raditi nedeljom. Dakle, tržni centri će biti otvoreni od ponedeljka do subote. Vodite računa i o radnom vremenu, jer će uskoro preći na letnje radno vreme. Najsigurnije je da te informacije proverite pre same posete, na zvaničnim sajtovima objekata.

Trenutno stanje po buticima je takvo da su pretežno izložene nove kolekcije, ali se i dalje mogu naći stvari na sniženju. Odeća u Sever outlet centru mi se čini drastično skuplja nego ranije. F&F brend, koji se prodaje u okviru Tesco marketa, ima izloženu i novu i sniženu robu.

Lidl market koji se nalazi na ulazu u Segedin (Szolnoki út 18), u blizini Napfeny Park-a je mnogo bolje snabdeven od onog koji se nalazi na adresi Makkosházi krt. 21.

I to bi bilo sve za ovaj izveštaj. Ukoliko imate neka pitanja ostavite ih u komentaru ispod ovog posta.

Author

Thank you so much for reading! Tell me what you think in the comment section bellow.

2 Comments

  1. Da li se zna da li rade nedeljom i koje im je radno vreme? Srdacan pozdrav

    • Jovana Bovan Reply

      Draga Mina, već dugo nisam odlazila u Segedin nedeljom ,tako da ne znam kakva je trenutna situacija. Samo sam čula na radiju da spominju da je Arkad otvoren i nedeljom ali nemam nikog ko bi potvrdio tu informaciju. Arkad u Pečuju je radio u nedelju, letos kada sam bila…

Write A Comment