You may or may not agree but you can’t buy style or taste. If you don’t have it, just look for inspiration and follow these steps: 1. review what you already have in your closet, 2. shop the basics, 3. keep it simple, 4. quality over quantity 5. choose the right fit.

***

Oduvek sam bila pobornik tvrdnje da vam ne treba puno novca kako biste izgledali moderno. Za početak, složićete se? Stil i ukus se ne mogu kupiti. Često na nas utiče i to čime smo okruženi, pa nas neke stvari inspirišu više, a neke manje. Stil je nešto što se menja i sa godinama. To je sasvim u redu. Treba eksperimentisati dok ne dođemo do onoga što nam najviše prija, ono što pokazuje ko smo to mi zaista. Za sebe mogu da kažem da se moj ukus, a svavako i stil, promenio nakon života u Emiratima. Dubaji me je definitivno inspirisao na neki potpuno drugačiji način. Opet, i tamo sam imala priliku da se milion puta uverim da se novcem lepo i sa ukusom oblačenje ne može postići.

Da razmislim i raspišem se na ovu temu naveo me je komentar drugarice kada smo fotografisale kombinaciju koju vidite na fotografijama. Rekla mi je da izgledam drugačije, da zračim. Nadala sam se na je u pozitivnom smislu, što je ona i potvrdila. Pogledala sam šta sam navukla na sebe i shvatila da ništa na meni nije skupo. Vuneni džemper je neko od mojih roditelja dobio na poklon pre nekih desetak godina ali ga niko nije nosio, suknja je mamina, nošena daleko pre mog rođenja. Kaiš sam dobila uz haljinu ili pantalone, ni ne sećam se više. Čarape kupljene u Lidlu. Jedino što je na meni bilo novije i trendi jesu čizmice, minđuše i ogrlica. Mada, to sve u kompletu ne prelazi cifru od 4000 dinara.

Zaključak, kako da se obučete lepo a da ne potrošite puno novca?! Za početak zavirite u ormane najbližih, niste ni svesni kakva moderna blaga tamo možete pronaći… Obiđite markete, second hand prodavnice, a kada se uputite u lov na neke nove krpice neka vam ovih 5 saveta budu smernica (posebno u periodu sniženja ;)). Video je prilično star ali i dalje se apsolutno slažem sa svim što sam izgovorila.

P.S. Na kraju samog posta će vas sačekati još dva videa. U prvom pričamo o šminkanju i naglašenoj dnevnoj varijanti, dok u drugom predlažemo kako da se našminkate za doček. Nadam se da ćete uživati.

Sweater (džemper): Woof, boots (čizme): CCC, necklace (ogrlica): H&M, earrings (minđuše): Six.

Ph. Slađana Stevanović


Author

Thank you so much for reading! Tell me what you think in the comment section bellow.

3 Comments

Write A Comment